Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

“We spelen liever tegen België dan tegen Engeland in de achtste finale”

Voor de Rode Duivels kan het aantrekkelijk zijn om tweede in de poule te worden. Dit vanwege de toekomstige tegenstanders die het dan gaat treffen. Ook elders zien ze dit scernario graag voorbij komen.

“Liefst van al worden we groepswinnaar. Op die manier verhogen we onze kansen op een duel met België en ik zie ons toch liever tegen jullie spelen dan tegen de Engelsen”, vertelt de Japanse journalist Naoko Okumura immers aan Het Laatste Nieuws. “Onze ploeg is fysiek niet sterk, we hebben redenen om aan te nemen dat we tegen Engeland overbluft zouden worden. Dat gevaar bestaat tegen België niet.”

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

“We hebben al vaak tegen jullie gespeeld”, voegt zijn collega Shinya Komoto daaraan toe. “In november verloren we in een oefenmatch maar nipt van jullie met 1-0. Intussen heeft onze ploeg grote stappen vooruit gezet, dus wie weet wat er mogelijk is… Onze technische speelstijl leunt meer aan tegen de Belgische speelstijl. We zouden min of meer met gelijke wapens kunnen strijden.”

Het bericht “We spelen liever tegen België dan tegen Engeland in de achtste finale” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *