Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Mats Hummels komt met opvallende verwijzing naar Rode Duivels na uitschakeling

Zware tijden voor het Duitse voetbal. Vandaag werdem ze uitgeschakeld in de poulefase van het WK. Tegen Zuid Korea verloor ‘Die Mannshaft’ met 2-0 terwijl Zweden met 3-0 won van Mexico.

“Dit is een heel moeilijke situatie die amper in woorden te vatten is”, verwoordde Mats Hummels tegenover ZDF de verbijstering bij de Duitsers. “Zelfs bij 1-0 voor de Zuid-Koreanen zijn we blijven vechten, maar het heeft niet mogen zijn. We hebben de kansen gehad, ik ook. Ik had het moeten afmaken, maar dat heb ik niet gedaan.”

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

Om daarna met een bizarre verwijzing naar de Rode Duivels te komen. “We wisten dat het moeilijk zou worden. Alleen in de groep van Engeland en België werden ploegen makkelijk verslagen. Dat het zo moet aflopen, is heel zuur voor ons en voor alle Duitse voetbalfans. Dit doet heel, heel veel pijn.”

Het bericht Mats Hummels komt met opvallende verwijzing naar Rode Duivels na uitschakeling verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *