Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Marc Coucke kondigt exit sterkhouder aan: “Vertrek is beter voor hem”

Het ziet ernaar uit dat er nog een hele groep spelers gaan vertrekken bij Anderlecht. Dit weet voorzitter Marc Coucke te melden. Daarbij zitten zeker Leander Dendoncker én ook … Lukasz Teodorczyk. “Je voelt aan alles dat wij nog zes à zeven uitgaande transfers zullen doen. Voor Dendoncker is er veel interesse, terwijl voor Teo zowel wij als zijn omgeving overtuigd zijn dat het beter is om een andere club te zoeken…”, vertelt Coucke tegenover Het Nieuwsblad.

facebook DONDERDAG BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

De bedoeling is wel om een groot deel van de inkomsten bij de uitgaande transfer opnieuw te investeren in de spelersgroep. “Als we vroeger 20 miljoen opstreken voor zo’n speler diende vijftien miljoen om de putten te vullen. Nu kunnen we dat herinvesteren in het team. Dus ja, liever eerst verkopen. Tenzij er echt een kans komt die we niet kunnen laten liggen. Dan mag Devroe een risico nemen.”

Het bericht Marc Coucke kondigt exit sterkhouder aan: “Vertrek is beter voor hem” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *