Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Roberto Martinez spreekt zich uit over speelkansen van Mertens, Hazard en Lukaku

Treden de Rode Duivels aanstaande donderdag aan met hun sterkste team tegen Engeland of wordt er nodige rust gegeven aan diverse spelers. Robert Martinez spreekt zich erover uit.

“Mertens had een probleem met zijn enkel. Het gaat goed met hem. Hij zal morgen kunnen trainen. Eden Hazard zal ook wel in orde geraken. Alleen Romelu Lukaku heeft wat meer tijd nodig. We hadden een scan vandaag en die was positief. We moeten nu nog 24 uur wachten om te weten of hij zal kunnen spelen tegen Engeland, maar er is geen schade in zijn enkel”, zei hij aan Het Nieuwsblad. Lukaku lijkt dus hoogst onzeker te zijn voor de partij tegen Engeland en mogelijk zal hij worden gespaard.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Martinez beseft dat de spelers uit de Premier League graag willen spelen tegen Engeland, maar daar gaat hij geen rekening mee houden. “Het ploegbelang is het enige wat telt. We moeten zo sterk mogelijk zijn in de volgende fase van het toernooi. Dat het dan betekent dat sommige spelers niet zullen spelen in een wedstrijd die ze graag zouden spelen, dan is dat zo.”

Er gaan dus wellicht enkele spelers aan de kant blijven. “Het doel is nu om iedereen klaar te krijgen. We zijn twee wedstrijden aan het voorbereiden. We werken niet enkel naar Engeland toe, maar ook naar de match daarna. De match tegen Engeland is een goede kans om jongens minuten te schenken en te groeien in het toernooi.”

Het bericht Roberto Martinez spreekt zich uit over speelkansen van Mertens, Hazard en Lukaku verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *