Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Johan Boskamp over Rode Duivel: “Knap dat hij zich wegcijfert”

Johan Boskamp is onder de indruk van Kevin de Bruyne die zich ten koste van de ploeg ietwat wegcijfert. Toch speelde hij tegen Tunesie een sterke wedstrijd, maar door zijn andere rol bij de Rode Duivels valt de speler minder hard op.

“Wat ik wel interessant vond: toen Hazard eraf ging, zag je dat De Bruyne hoger ging spelen en veel meer aan de bal kwam. Vermoedelijk een test voor tegen die 5-3-2 van de Engelsen. Overigens knap dat de Kev zich wegcijfert voor de ploeg”, zegt Boskamp tegenover Het Belang van Limburg.

Roberto Martinez sprak na de zege over het laten rusten van enkele topspelers. Boskamp vindt dat de bondscoach dat niet moet doen. “Martinez gaf aan dat hij bepaalde jongens wil laten rusten tegen de Engelsen. Dat geeft meestal een gek gevoel. Je zit in de flow en moet zeker niet gaan rekenen. Gewoon gaan voor de zege. Engeland is een goede test voor die driemansdefensie.”

Het bericht Johan Boskamp over Rode Duivel: “Knap dat hij zich wegcijfert” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *