Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Brazilianen vrezen Rode Duivels: “Vooral hij is een straf voor de verdedigers”

Analist Gilles de Bilde vindt dat de Rode Duivels donderdag vol voor de groepswinst moeten gaan tegen Engeland. Wellicht zou een tweede plaats beter zijn omdat ze dan waarschijnlijk Brazilie als tegenstander zullen ontwijken. Maar de oud-spits is ervan overtuigd dat de Duivels in vorm zelfs Neymar en co aankunnen.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

En dat gevoel deelt men in Brazilië blijkbaar ook. Zo geeft journalist Martin Vieira Fernandez van O Globo toe dat men in zijn land toch een beetje bevreesd is voor de Belgen. “In Brazilië zou men liefst België vermijden in de kwartfinales, want het zou nipt zijn – jullie kunnen wereldkampioen worden. Het enige verschil zijn de sterren op ons shirt, in kwaliteit moeten jullie niet onderdoen, ondanks de aanwezigheid van Neymar”, vertelt hij tegenover Het Laatste Nieuws.

Een aantal spelers wisten dit WK dan ook al indruk te maken, maar één man steekt er bij de Brazilianen toch bovenuit. “Vooral Romelu Lukaku is straf. Voor mij persoonlijk is hij, samen met Cristiano Ronaldo, de beste spits op dit WK, beter dan namen als Lewandowski, Agüero en Suárez, die nochtans meer adelbrieven hebben.”

Het bericht Brazilianen vrezen Rode Duivels: “Vooral hij is een straf voor de verdedigers” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *