Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

OPVALLEND: Zweden beschuldigt Duitsland van onsportief gedrag

Duitsland won gisteren in extremis van Zweden. In de 96ste minuut was het Tony Kroos die met een vrije trap voor de 2-1 zege zorgde. Opvallend was dat de Duitsers met ze tienen speelden na een rode kaart van Jerome Boateng. De festiviteiten kenden geen grenzen meer en dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij de Zweedse ploeg. De verliezende formatie spreekt van een gebrek aan respect.

“Er was een aantal Duitsers die na de 2-1 richting ons renden en zich zeer onsportief gedroegen”, zegt bondscoach Janne Andersson tegen TV4. “Ik heb met Löw gesproken en hem succes gewenst. Maar het was treurig om te zien dat anderen op de bank zich van hun onsportieve kant lieten zien.”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Ze renden op ons af, maakten ons belachelijk en maakten gebaren in onze richting. Dat maakte we boos. Waar is het respect? Zo zou je na negentig minuten niet om moeten gaan met een tegenstander”, vindt de keuzeheer. Door de nederlaag staat Zweden nu derde in Groep E.

Het bericht OPVALLEND: Zweden beschuldigt Duitsland van onsportief gedrag verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *