Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Jan Boskamp: “Zij zijn echt de flop van het WK”

Jan Boskamp kijkt trouw naar alle wedstrijden op het WK. Vooral één team heeft hem erg teleurgesteld. ‘Bossie’ ziet vooral het falende Argentinië als de grote flop tot dusver. “De Argentijnen zijn echt de flop van dit tornooi. Sampaoli krijgt het niet op de rit en als ik het interview van Aguëro zo bekeek, hebben ze geen vertrouwen in hun bondscoach. Messi? Zijn belangrijkste wapen is dat als hij aan de bal is, de andere spelers in beweging zijn. Maar dat ontbreekt totaal. Het zit daar echt niet goed”, zegt hij aan Gazet van Antwerpen.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Rivaal Brazilië swingt ook niet, integendeel. “Ook Brazilië maakte geen indruk, maar het won wel en is met vier punten zo goed als zeker van de achtste finales. En Neymar heeft zijn goaltje te pakken. Hij speelde nog niet al te best. Gezien hoe hij lag te janken op de middenstip na de match? Dat doet hij altijd. Vreselijk. Ik zie hem liever iemand dribbelen.”

Het bericht Jan Boskamp: “Zij zijn echt de flop van het WK” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *