Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Hollanders snoeihard: “Kevin De Bruyne wordt helemaal verknald”

Met hun 5-2 overwinning tegen Tunesie hebben de Rode Duivels grote indruk weten te maken. Toch is niet iedereen even enthousiast.

De Nederlandse journalist/analist Valentijn Driessen bijvoorbeeld, was in het stadion aanwezig en vond dat de prestatie van de Duivels zwaar overschat werd. “Tunesië stelt helemaal niks voor. Daarvoor behaalde België ook al een grote uitslag tegen Panama, maar dit zijn gewoon de twee slechtste landen op het WK. Ik denk dat ze verblind worden door deze uitslagen want ze denken echt dat je zo kan voetballen. Nou… achterin is het gewoon een gatenkaas. Geen snelheid met Vertonghen, Alderweireld en Boyata. Die is bij Twente mislukt en hier staat ie gewoon op het WK”, klonk het bij Voetbal Inside.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Driessen is dus geen fan van het systeem van Roberto Martinez. Niet alleen vanwege de defensieve kwetsbaarheid, de bekende journalist van De Telegraaf vindt deze spelwijze ook nefast voor Kevin De Bruyne. “Ik vind zonde van die Kevin De Bruyne. Die wordt helemaal verknald want moet controlerend voetballen. De tweede helft mocht hij een paar keer mee naar voor en dan zie je direct dat hij mensen vrij voor de goal zet. Het is een aanfluiting dat je hem als een verdedigende middenvelder laat voetballen. Zo wil ik hem niet zien.”

Het bericht Hollanders snoeihard: “Kevin De Bruyne wordt helemaal verknald” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *