Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Georges Leekens over Rode Duivel: “Voor het WK behoorde hij al tot de allerbesten”

Voormalig bondscoach van de Rode Duivels Georges Leekens heeft gisteren ook genoten van het optreden van de Rode Duivels tegen Tunesie. En dan vooral van spits Romelu Lukaku.

“We gaan niet overdrijven, maar voor mij behoorde hij voor het toernooi al tot de beste spitsen ter wereld. De vele kritiek was onterecht en ik denk dat hij voortaan wel iedereen achter zich heeft. Hij had al bewezen dat hij sterk is en het kan afmaken, maar nu bevestigt hij dat ook op het allerhoogste niveau”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Leekens is onder de indruk van de spits van Manchester United. “Het hele elftal rond hem draait goed. Er is veel beweging en veel passing. Lukaku hoeft niet eens terug te zakken. Ik denk wel dat hij nu topschutter wil worden, maar misschien wil hij nog liever tot het einde van het toernooi doorgaan. Dat heeft hij ook verklaard. Op zijn leeftijd al dat niveau halen, is straf. Hopelijk blijft hij blessurevrij, maar Batshuayi viel ook nog erg sterk in. Die kon ook twee, drie keer scoren.”

Het bericht Georges Leekens over Rode Duivel: “Voor het WK behoorde hij al tot de allerbesten” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *