Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Rode Duivels met één grote angst tegenover Tunesië

Vanmiddag staat de kraker Belgie – Tunesie op de agenda. Bij winst plaatsen de Rode Duivels zich voor de volgende ronde op het WK. Voor één ding zijn ze wel bevreesd.

De Tunesiërs spelen het spelletje immers vrij hard en zullen hun voet niet terugtrekken wanneer ze in duel gaan.Zo werd in de interviews vooraf vooral Eden Hazard geviseerd. Het tornooi van de Belgen duurt (hopelijk) echter nog lang en dus is het oppassen voor eventuele kwetsuren. “We mogen hopen dat de stoere taal uit het Tunesische kamp inmiddels tot in het ‘referee department’ van de FIFA is gewaaid en de Amerikaanse scheidsrechter Marrufo navenant instructies heeft gekregen om deze middag Hazard te beschermen”, stelt Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws.

facebook ZATERDAG BELGIE – TUNESIE!!! KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE!! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST!! BUITENKANSJE!! facebook

Het wordt dus ook hopen dat de scheidsrechters hun lesje hebben geleerd na de voorbije wedstrijden van het WK, want daarin werden heel wat frappante fouten onbestraft gelaten. De Duivels zijn in ieder geval voorbereid op het ergste. “De voorbije dagen is tijdens meerdere meetings in het spelershotel van de Rode Duivels gewezen op de intensiteit van Tunesië. Intensiteit in hun tackles plus intensiteit in het spel van de ploeg.”

Het bericht Rode Duivels met één grote angst tegenover Tunesië verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *