Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: ‘Eden Hazard vertrekt met zekerheid bij Chelsea, ook Michy Batshuayi op weg naar uitgang’

Het ziet ernaar uit dat er volgend seizoen twee Belgen minder spelen voor de Engelse grootmacht Chelsea. Eden Hazard en Michy Batsyuahi hebben namelijk hun zinnen gezet op een vertrek uit Londen.

Volgens The Daily Star wil Chelsea namelijk alles de kast halen om Robert Lewandowski weg te plukken bij Bayern Munchen. De Poolse aanvaller zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging, die hij dus mogelijk in Premier League kan vinden.

facebook ZATERDAG BELGIE – TUNESIE!!! KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE!! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST!! BUITENKANSJE!! facebook

Om zijn komst te bekostigen, zou Chelsea zowel Alvaro Morata als Michy Batshuayi van de hand willen doen. De vraagprijs voor Batsman zou op zo’n 40 miljoen euro liggen, wat Borussia Dortmund, de club waar hij de tweede seizoenshelft actief was, wel te veel zou vinden.

Vervolgens zou ook Eden Hazard een beslissing hebben genomen over zijn toekomst. En die zou niet in Londen liggen: “Chelsea heeft een groot probleem met Hazard. Hij vertrekt met zekerheid indien er een grote club komt aankloppen.” klinkt het in het dagblad. Dat zou dan naar alle waarschijnlijkheid Real Madrid moeten worden, dat al enkele jaren achter de Rode Duivel aanzit.

Het bericht BREAKING: ‘Eden Hazard vertrekt met zekerheid bij Chelsea, ook Michy Batshuayi op weg naar uitgang’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *