Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘Olivier Deschacht duikt plots op bij verrassende eersteklasser’

Onlangs werd bekend dat Anderlecht niet doorgaat met Olivier Deschacht (37). Toch wil de ervaren verdediger nog niet stoppen met profvoetbal. Mogelijk aan de slag bij Royal Antwerp FC. Op de sociale media circuleert immers een foto waarop te zien is hoe Deschacht de Bosuil. En dat deed hij aan de zijde van niemand minder dan Herman Van Holsbeeck.

facebook ZATERDAG BELGIE – TUNESIE!!! KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE!! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST!! BUITENKANSJE!! facebook

De oud-manager van Anderlecht wordt zelf al een tijdje gelinkt aan een functie bij de Great Old. Maar de voorbije weken werd hij ook meermaals gesignaleerd in het bijzijn van makelaar Mogi Bayat. Het kan dus ook zijn dat hij Deschacht, met wie hij jarenlang goed samenwerkte, wou bijstaan in de eventuele onderhandelingen met Antwerp. Afwachten dus of we weldra een bevestiging van deze geruchten krijgen.

Het bericht ‘Olivier Deschacht duikt plots op bij verrassende eersteklasser’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *