Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Marcel Desailly keihard voor sterspeler Rode Duivels: “Misschien kan hij niet beter”

Er wordt veel verwacht van de Rode Duivels en daarom is de druk torenhoog. Ook Marcel Desailly verwacht veel en had een opvallende uitspraak in huis over één van de topspelers in de Belgische selectie.

De Fransman was in het verleden een topper bij onder meer Frankrijk, AC Milan en Chelsea. Eden Hazard moet het volgens hem nu gaan tonen. “Het talent heeft hij, nu moet hij nog een killer worden”, zegt Desailly. “Je ziet dat hij voetbalt met plezier en goesting, maar hij moet er nog een laag bovenop kunnen leggen. Hij is nu 27 jaar, bijna 28. Hij zou op het maximum van zijn kunnen moeten zijn, maar hij geeft de indruk dat hij zijn potentieel nog niet heeft benut. Ofwel, en dat is ook een mogelijkheid, kán Hazard gewoon niet beter. Zit hij nu al aan zijn plafond. En is het moeilijk beter te doen”, zegt hij aan Het Nieuwsblad.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Hij geeft hem alvast raad. “Ik zou Hazard aanraden meer in functie van de nationale ploeg te voetballen. Daar zal het collectief wel bij varen en zo zal hij ook individueel zijn niveau kunnen doen stijgen. Sinds Diego Maradona kon een individu nooit meer in zijn eentje het verschil maken op een WK. Ook Zinédine Zidane niet.”

Het bericht Marcel Desailly keihard voor sterspeler Rode Duivels: “Misschien kan hij niet beter” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *