Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Eden Hazard geeft toe: “Ik mis hem bij de Rode Duivels”

Eden Hazard mist zijn maatje Christian Benteke bij de nationale ploeg van Belgie. Ik mis hem. Thorgan is wel mijn biologische broer, maar Benteke is voor mij ook een broer. We beseffen dat we een vriendschap hebben die ons nauw verbindt. Ik was de eerste persoon toen hij inlichtte toen bekend geraakte dat hij de groep moest verlaten. Dat maakte me een beetje droevig”, klonk het bij Sporza.

facebook ZATERDAG BELGIE – TUNESIE!!! KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN TUNESIE!! STORT 5 EN PAK GEWOON 50EURO BIJ WINST!! BUITENKANSJE!! facebook

Hazard blikte ook al een keertje vooruit op de wedstrijd van zaterdag tegen Tunesië. De superster van Chelsea verwacht zich alvast aan een stevige partij. “Ik verwacht dat Tunesië ongeveer hetzelfde zal spelen als Egypte. Ik heb in mijn tijd bij Rijsel ook vaak tegen Afrikaanse spelers gevoetbald. Ik weet hoe ze spelen. Tunesië heeft een paar goeie spelers, maar ze zullen na hun nederlaag wel iets moeten doen tegen ons.”

Het bericht Eden Hazard geeft toe: “Ik mis hem bij de Rode Duivels” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *