Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: Zorgen bij Rode Duivels: “Er lijkt iets meer aan de hand”

Er zijn zorgen over het inzetten van Thomas Vermaelen bij de Rode Duivels. Aanstaande zaterdag spelen ze hun tweede groepswedstrijd tegen Tunesie.

Vermaelen zou normaal gezien terug fit geraken voor de tweede wedstrijd tegen Tunesië, maar dinsdag verklaarde bondscoach Roberto Martinez pas dat hij ten vroegste voor de match tegen Engeland bij de groep zal aansluiten. “Er werd eerst zelfs gezegd dat hij tijdens de laatste oefenwedstrijd tegen Costa Rica inzetbaar zou zijn. Dat is nu toch bijna anderhalve week geleden en hij heeft nog altijd niet getraind met de groep. Ik begin mij daar nu wel een beetje zorgen over te maken want het blijft maar duren”, stelt Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Martinez blijft weliswaar positief over de mogelijke speelkansen van Vermaelen, maar Vandewalle ziet het steeds somberder in. “Ik hoop voor het Belgische voetbalelftal, voor Vermaelen zelf en voor het publiek dat Thomas snel inzetbaar zal zijn. Maar ik heb toch het gevoel dat daar iets meer aan de hand is en dat hij op zijn minst een terugslag van die blessure heeft gehad.

Het bericht BREAKING: Zorgen bij Rode Duivels: “Er lijkt iets meer aan de hand” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *