Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

VOLGENDE MATCH: Tunesië kijkt uit naar clash met Rode Duivels

Tunesie hield gisteren lang stand tegen Engeland maar moest in de 90ste minuut toch meerdere tonen aan Engeland. Via Harry Kane wonnen de Engelsen nog met 1-2. Een bittere pil voor de Tunesische formatie.

“Ik heb er vertrouwen in dat we de volgende keer nog beter voor de dag komen”, stelde bondsocach Nabil Maaloul na afloop “Het klopt dat zij de wedstrijd domineerden, maar ze hebben met Dele Alli, Jesse Lingard en Raheem Sterling ook uitstekende spelers – en vergeet natuurlijk Kane niet.”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Ze waren in staat een paar keer door onze verdediging heen te komen. Het feit dat we onze keeper moesten vervangen, hielp ook niet mee. Dat verstoort je spelers zeker.”

Toch hield Tunesië lang stand. “We hebben het geweldig gedisciplineerd gedaan. De Engelsen hebben een heel sterk gecoördineerd team, maar wij deden het ook goed. Het klopt dat we weinig kansen hebben gecreëerd, dat zal in de toekomst van dit tornooi beter moeten. Maar de concentratie en discipline moeten we vooral blijven volhouden.”

Het bericht VOLGENDE MATCH: Tunesië kijkt uit naar clash met Rode Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *