Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘Maxime Lestienne zet zinnen op verrassende transfer naar Belgische topclub’

Afgelopen seizoen degradeerde Maxime Lestienne naar het tweede niveau in Spanje. Hij wil niet op dat niveau gaan spelen en dus zit er niets anders op dan een transfer. Het Nieuwsblad botste gisteren op Maxime Lestienne op de luchthaven van Zaventem.

Lestienne speelde slechts twaalf wedstrijden in Spanje maar hij was er populair, vooral bij de supporters. Hij zei aan Het Nieuwsblad dat hij nog niets weet over zijn toekomst maar de krant weet wel dat Lestienne graag terug naar België terugkeert en droomt zelfs van een transfer naar Anderlecht.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Lestienne heeft nog altijd een goede band met Luc Devroe die hem destijds van Moeskroen naar Club Brugge bracht. Een transfer naar Paars-Wit lijkt niet erg realistisch, Lestienne houdt daarvoor andere opties open.

Het bericht ‘Maxime Lestienne zet zinnen op verrassende transfer naar Belgische topclub’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *