Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Johan Boskamp vlijmscherp voor Duivels: “Hij was gewoon slecht”

Johan Boskamp was gisteren niet onder de indruk van de Rode Duivels. Ze wonnen weliswaar met 3-0 van Panama maar de voormalig coach en huidig voetbalanalist vond het maar wat pover.

“Ik had vooraf op 5-0 gepronostikeerd en ben dus niet tevreden met deze 3-0. Het was voetballend gewoon erg matig wat de Belgen lieten zien, vooral in de eerste helft. Er was geen tempo en geen druk vooruit. De back van Panama is 37 en bleef overeind. Dat zegt alles. Maar de Duivels hebben gewonnen en dat is het belangrijkste”, klonk het bij Het Belang van Limburg.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Uiteindelijk waren het Dries Mertens en Romelu Lukaku die het verschil maakten, maar de twee speerpunten van de ploeg bleven onder de verwachtingen. “Zo goed als Eden Hazard was in de voorbereiding, zo slecht was ie gisteren. En het probleem was dat Kevin De Bruyne te ver teruggezakt stond. Hij moest de bal altijd vanachter komen ophalen. Dat zal wel een opdracht zijn geweest, maar De Bruyne is veel gevaarlijker als hij hoger speelt. Dat zag je in de tweede helft”, aldus Boskamp.

Het bericht Johan Boskamp vlijmscherp voor Duivels: “Hij was gewoon slecht” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *