Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

WAT DENK JIJ? Laten de Rode Duivels best wat punten liggen?

Het WK kent tot nog toe enkele verrassende uitslagen. Zo verloor Duitsland met 1-0 van Mexica en kwamen de Brazilianen niet verder dan een 1-1 tegen Zwitserland. De Rode Duivels opnenen hun WK vanmiddag tegen Panama. De tegenstanders daarna zijn Engeland en Tunesie voor de Rode Duivels. kunnen ze negen uit drie halen?

Mexico moet nog tegen Zweden en Zuid-Korea. De kans dat Standard-doelman Ochoa bovenaan in de groep eindigen is nu reëel. Pakt Brazilië toch nog de eerste plaats dan komen Brazilië en Duitsland elkaar tegen in de volgende ronde!

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Als de Rode Duivels nu als groepswinnaar eindigen en de achtste finale overleven, wacht de winnaar van Brazilië-Duitsland in de kwartfinales.

Als de Rode Duivels als tweede eindigen in een groep met Engeland, Tunesië en Panama komen ze in de achte finale tegen de winnaar van Groep H (Colombia, Senegal, Japan en Polen). In de kwartfinales zou het dan Mexico of Zwitserland kunnen zijn, om pas in de halve finale op een grote voetbalnatie te botsen.

Het bericht WAT DENK JIJ? Laten de Rode Duivels best wat punten liggen? verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *