Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

UITSPRAAK! “Rode Duivels minstens halve finale”

In het verleden kwam Gill Swerts zeventien maal uit voor de Rode Duivels. Hij vindt dat met de huidige groep spelers ze het minimaal moeten schoppen tot de halve finale.

“Het hangt natuurlijk ook af van wie je loot, maar halve finale op zijn minst”, stelt Gill Swerts tegenover Box to Box. “Ze kunnen zelfs wereldkampioen worden!”

“Spanje, Duitsland en Frankrijk ook, dat zijn sterke landen. Maar België zeker ook. De tijd is voorbij dat wij bescheiden moeten zijn. Daarom zeg ik halve finale op zijn minst, maar de finale is ook mogelijk.”

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

De voormalige speler van onder meer Feyenoord, Vitesse en AZ wijst naar de spelers die nu beschikbaar zijn. De zogenaamde gouden generatie.

“De meeste jongens zijn vertrokken naar het buitenland. Die spelen voor de prijzen, weten waar het om gaat en waar het om draait. Dat echte bescheiden is een beetje uit”, merkt Swerts op. “Bij de bevolking is het misschien nog wel, maar de spelers binnen de selectie willen echt wel vol voor de overwinning gaan.”

 

Het bericht UITSPRAAK! “Rode Duivels minstens halve finale” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *