Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Kevin De Bruyne zet Belgische fans met voeten op de grond: “Mensen onderschatten dat”

In een matige partij tegen Panama vanmiddag was Kevin de Bruyne beslissend met een fraaie assist op Romelul Lukaku. De Rode Duivel deed achteraf zijn verhaal van de wedstrijd.

Hij had het spelbeeld van de eerste helft blijkbaar wel verwacht: “Je weet dat ze met elf man achter de bal gaan staan. We wisten dat we rustig moesten blijven omdat er in de tweede helft meer kansen zouden komen. Na de 1-0 kwam er veel meer ruimte en konden we dan ook nog twee mooie goals maken. Verdedigend hebben we af en toe een fout gemaakt. Zij hadden ook nog kunnen scoren. Maar uiteindelijk blijft het belangrijkste dat we gewonnen hebben.” zo noteerde Het Nieuwsblad.

De Bruyne denkt dat de Belgische fans Panama wel wat hebben onderschat: “Dit is nu eenmaal voetbal. Op het WK hoef je niet top te zijn in het begin. Het belangrijkste is dat je je wedstrijd wint. Elke wedstrijd is anders, in elke wedstrijd heb je andere moeilijkheden te overwinnen. De manier waarop maakt niet uit. Het moet niet mooi zijn, hé. Het moest ook geen ruime overwinning zijn. De mensen onderschatten alle ploegen op zo’n WK. De eerste speeldag is hier het moeilijkste: iedereen wil zich tonen. Het maakt niet uit welke ploeg het is. Het belangrijkste is en blijft dat je je wedstrijd wint, en dat hebben we gedaan.”

Het bericht Kevin De Bruyne zet Belgische fans met voeten op de grond: “Mensen onderschatten dat” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *