Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Hollanders vinden achilleshiel Rode Duivels: “Gaat een probleem worden”

Vanmiddag staat de wedstrijd Belgie – Panama op het programma op het WK in Rusland. In eigen land is er al wat kritiek op het systeem dat bondscoach Roberto Martinez hanteer en in Nederland zijn ze ook kritisch.

Zo stelde analist Aad de Mos zich al vragen bij het 3-4-3-systeem en ook bij het bekende Voetbal International heersen grote twijfels. Zo duidt het magazine na het analyseren van enkele voorgaande wedstrijden, de linkerflank aan als de achilleshiel van de Duivels. “Vooral de linkerflank is een punt van zorg. Carrasco is individueel geen topverdediger en linksbuiten Hazard is niet de speler die ervoor gaat zorgen dat hij negentig minuten lang ondersteuning krijgt.”

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Tegen Panama mag dit echter geen probleem vormen, daar moeten de Belgen in principe zelfs met negen man van winnen. Maar vanaf Tunesië en zeker in de duels daarna gaat de kwetsbaarheid op de linkerflank toch een bepaalde rol spelen. “Zeker in latere fases van het toernooi, wanneer tegenstanders gericht gaan proberen om deze zwakheid bloot te leggen, gaat dit een probleem worden.”

Het bericht Hollanders vinden achilleshiel Rode Duivels: “Gaat een probleem worden” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *