Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Rode Duivels wijzigen schema, Bondscoach Martinez legt uit waarom

Morgen staat de openingswedstrijd van de Rode Duivels op het programma tegen Panama. De Belgen zijn scherp en niets wordt aan het toeval overgelaten. Roberto Martinez weigerde zelfs het schema van zijn ploeg om er zo voor te zorgen dat de Panamezen straks in Sochi minder in het voordeel zijn.

“Het klimaat is hier anders. Panama is dat beter gewoon dan wij. Daarom zijn wij een dag vroeger gekomen. We voelden het verschil meteen. Het is niet zozeer de warmte, wel de vochtigheid die verschilt. Ook de velden zijn anders. Het gras staat hoger dan op andere plaatsen in de hele wereld”, legt de bondscoach uit aan Het Nieuwsblad.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

“We willen maandag terugzien wat we hebben gezien in de vriendschappelijke wedstrijden. We zijn beter geworden, een team geworden. De jongens zijn onbaatzuchtig. Ik wil weer een stapje vooruit zetten na de match tegen Costa Rica.

Het bericht Rode Duivels wijzigen schema, Bondscoach Martinez legt uit waarom verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *