Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

“De zwakke plek van de Rode Duivels? Het publiek!”

Waar zit de zwakke plek bij de Rode Duivels. Is dit de verdediging, middenveld of de aanval? Red Flame-speelster Heleen Jacques ziet nog een belangrijker pijnpunt.

Bij het weekblad Knack wensten ze te weten wat het zwakste punt van de Rode Duivels is.”Dit zal een raar antwoord lijken, maar ik zeg: bij het publiek”, trapt Heleen Jacques de bal terug. “Die oefenmatch tegen Portugal was frappant. Zo veel negativiteit, hoewel we gelijkspeelden tegen de Europese kampioen. Het stadion straalde geen winnaarsdrang uit, geen: we gaan ervoor. Ik vrees dat zoiets zich overplant op de spelers.”

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

“Elke voetballer is in de eerste plaats letterlijk een speler, die plezier wil hebben in wat hij doet. Een schouderklopje doet altijd deugd, ook wanneer je bakken geld verdient. Ik heb het gevoel dat wij de Rode Duivels te weinig warmte geven.”

“Vergelijk dat met hoe een land als Panama, onze eerste tegenstander, naar Rusland trekt. Hun eerste WK ooit: dat wordt een feest, hè. Enthousiasme alom, het volk staat achter de ploeg, wat er ook gebeurt. Indien wij de Rode Duivels die overtuiging kunnen bezorgen, dan spelen ze twintig procent beter.”

Het bericht “De zwakke plek van de Rode Duivels? Het publiek!” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *