Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Adnan Januzaj bewondert één Rode Duivel: “Ik kijk op naar hem”

Adnan Januzaj heeft bewondering voor een ploegmaat bij de Rode Duivels. Op training kijkt hij vooral met bewondering naar Eden Hazard: “Hij is een speler waar ik naar opkijk. Ik zou graag een match naar mijn hand kunnen zetten zoals hij dat doet. Ik leer heel veel door hier gewoon met hem op een voetbalveld te staan.”

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Enkele dagen was er wat ophef rond de scherpe tackle van Kevin De Bruyne op Januzaj: “Het was niet erg. Dat hoort bij de intensiteit van een training. Dat is nu zo. We zijn competitief, ook op training. En ik ben iemand die veel dribbelt. De intensiteit op training is hoog. Ik vind het niet erg als er zoiets gebeurt.”

Het bericht Adnan Januzaj bewondert één Rode Duivel: “Ik kijk op naar hem” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *