Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Radja Nainggolan krijgt volle lading: “Hij zoekt weer aandacht”

De meeste fans zijn er inmiddels wel aan gewend dat Radja Nainggolan niet meegaat naar het WK, maar zelf heeft hij deze klap nog niet verwerkt. Zo deelde hij vrijdag een video van zichzelf waarin hij het volkslied inoefende voor de spiegel. “Prepping for the game”, voegde hij er als bijschrift aan toe.

Nainggolan probeert zijn teleurstelling dus met de nodige dosis humor door te spoelen, maar met zijn filmpje leek hij ook opnieuw te provoceren. “Het is weer een beetje aandacht zoeken. Zo zijn er al een aantal momenten geweest. Los van zijn prestaties – of die nu goed waren of niet – heeft hij een aantal momenten gehad waarin hij het ten opzichte van Martinez verbrodde”, was analist Franky Van der Elst streng bij Villa Sporza.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Ook in verschillende interviews liet Nainggolan enkele uitspraken noteren waardoor zijn beroepsernst in twijfel werd getrokken. Van der Elst toont dan ook steeds meer begrip voor de beslissing van Roberto Martinez, toch wat het extra sportieve betreft. “Het moet ook wel van twee kanten komen. Van de kant van Nainggolan is het extra-sportief niet gekomen.”

Het bericht Radja Nainggolan krijgt volle lading: “Hij zoekt weer aandacht” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *