Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘Ik zou geen Spaanse speler willen ruilen voor Cristiano Ronaldo’

Cristiano Ronaldo was gisteren de grote man tijdens de wedstrijd Spanje – Portugal. Hij maakte namelijk een hattrick en zorgde zo dat zijn land een punt overhield aan het treffen (3-3).

De Spaanse bondscoach Fernando Hierro is trots op zijn spelers. Twee dagen voor die eerste WK-match moest Fernando Hierro overnemen, na het ontslag van Julen Lopetegui. “We hebben allerlei tegenslagen overwonnen”, vertelde Hierro na afloop. “Het team heeft altijd geloof gehouden. Dat is het belangrijkste.”

“Tegen Portugal hebben we een belangrijke stap gezet. Hiermee neemt het vertrouwen toe. Ik ben tevreden. We zijn twee keer teruggekomen. Na onze voorsprong hadden we kansen op de 4-2, maar als je tegen een team speelt met Cristiano Ronaldo kan dit gebeuren. Maar ik ben trots op mijn team. Ik zou er niet een willen ruilen voor Cristiano.”

Diego Costa scoorde twee keer. De aanvaller van Atlético Madrid is goed aan het WK 2018 begonnen. “Ik ben blij met mijn doelpunten. Kijkend naar de hele wedstrijd verdienden wij de overwinning. We knokten ons twee keer terug. We wisten dat we alles moesten geven. De mensen staan achter ons, voor hen moeten we het doen.”

Het bericht ‘Ik zou geen Spaanse speler willen ruilen voor Cristiano Ronaldo’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *