Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Echte oorzaak voor charge De Bruyne-Januzaj bekend

Gisteren was er een incident op de training van de Rode Duivels. Kevin de Bruyne ging nogal hard door op Adnan Januzaj.

Volgens analist Marc Degryse wou KDB daarmee een signaal versturen naar Januzaj, dat hij meer in functie van de ploeg moet spelen. Maar ploegmaat Toby Alderweireld komt nu met de echte oorzaak. “Het was niet persoonlijk. Maar we speelden toen in twee ploegen tegen mekaar en bij ons draaide het niet. Kevin wou een signaal geven dat het beter moest”, vertelde de verdediger tegenover Villa Sporza.

Geen persoonlijke afrekening met Januzaj dus, maar dat maakte zijn tackle er niet minder zwaar op. “Natuurlijk willen we geen blessures creëren, maar af en toe een beetje venijn kan geen kwaad. Kevin wou gewoon een signaal geven. Of hij dat ook met een basisspeler zou doen? Goede vraag. Maar uiteindelijk hebben we goed gereageerd en zijn er 0,0 problemen”, probeerde Alderweireld het brandje te blussen.

Het bericht Echte oorzaak voor charge De Bruyne-Januzaj bekend verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *