Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Dit zegt Adan Januzaj over de charge van Kevin de Bruyne

Gisteren pakte Kevin de Bruyne op de training Adnan Januzaj hard aan. Volgens de analisten wou KDB de younster daarmee even op zijn plaats zetten, ploegmaat Toby Alderweireld beweerde dan weer dat hij de ploeg op scherp wou krijgen. In ieder geval is er bij Januzaj niets van blijven hangen. “Het was niet erg. Dat hoort bij de intensiteit van een training. Dat is nu zo. We zijn competitief, ook op training. En ik ben gewoon iemand die veel dribbelt. De intensiteit op training is hoog. Ik vind het niet erg als er zoiets gebeurt”, klonk het bij de aanvaller.

Een blessure hield Januzaj evenwel niet over aan het akkefietje met De Bruyne en dus kan hij maandag gewoon spelen. De kans dat dat als basisspeler zal zijn is echter bijzonder klein. “Of ik een joker ben zoals Dries Mertens in het verleden? Ik wil de ploeg zo goed mogelijk helpen. We zijn hier om te winnen. Er zijn daar verschillende manieren voor, maar daarbij mag je niet aan jezelf denken, maar aan de ploeg.”

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Kijk hieronder naar de beelden van het incident.

Het bericht Dit zegt Adan Januzaj over de charge van Kevin de Bruyne verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *