Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

STATISTIEKEN: Kevin De Bruyne nu al beter dan Andres Iniesta

Kevin de Bruyne manifesteert zich als één van de beste middenvelders van de wereld. Hij flaneert in het shirt van Manchester City en is ook de baas bij de Rode Duivels en in cijfers troeft hij zelfs de Spaanse legende af.

Een aandachtig Twitteraar merkte in de krant namelijk op dat de statistieken van KDB nu al hoger liggen dan die van Iniesta. De Spanjaard heeft echter wel meer (persoonlijke) trofeeën achter zijn naam, maar de Rode Duivel heeft nog tijd om dit ook te bewerkstelligen.

Het bericht STATISTIEKEN: Kevin De Bruyne nu al beter dan Andres Iniesta verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *