Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

WK! “Brazilië, Spanje en Duitsland liggen niet wakker van België”

In de poulefase spelen De Rode Duivels tegen Panama, Tunesie en Engeland. Het moet te doen zijn om deze fase te overleven maar daarna komen de sterkere tegenstanders.

België wordt in eigen land aanzien als een grote kanshebber op de wereldtitel, maar in andere landen denken ze daar wellicht anders over. De Rode Duivels worden aanzien als een outsider, maar ook niet meer dan dat. Vandenbempt merkt wel dat het aanzien tegenover de Belgen anders is dan in het verleden.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Het respect voor de Rode Duivels op het internationale toneel is gegroeid. Vooral door de namen van de spelers dan. Iedereen kent Lukaku, De Bruyne en Hazard. Messi dacht niet toevallig aan België als outsider voor de titel. Maar landen als Brazilië, Duitsland, Spanje en Argentinië, die liggen niet wakker van de tegenstander. Zeker niet van België, hoogstens als ze tegen elkaar worden uitgeloot.”

Het bericht WK! “Brazilië, Spanje en Duitsland liggen niet wakker van België” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *