Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

“Zij twee worden de beste Duivels op het WK”

De Rode Duivels hebben hun generale repetitie gisteren goed afgerond met een 4-1 overwinning op Costa Rica. Grote man was weer Eden Hazard. Hij lijkt in een topvorm te verschijnen aan de aftrap van het WK in Rusland.

Ook analist Marc Degryse genoot met volle teugen van de superster van Chelsea en dacht op een bepaald moment zelfs dat hij zich moest intomen. “Hazard verkeert in bloedvorm en steekt er op dit moment bovenuit. Zo goed dat ik al dacht: ‘Als het maar niet te vroeg is, dat hij nog wat ‘speciallekes’ mag houden voor het WK.’ Zijn spel was om duimen en vingers af te lekken, hij toont zich hongerig en heeft een positieve invloed op de anderen”, klonk het bij Het Laatste Nieuws.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Degryse zag verder ook hoe Kevin De Bruyne steeds prominenter in beeld komt. “Hazard en De Bruyne moeten in principe onze beste spelers op het WK zijn. De Bruyne vond ik ook tegen Costa Rica zijn beste prestatie van de drie oefenduels neerzetten. Tegen Egypte bracht hij al naar voren dat hij de rol van leider wil uitdragen, hoe de ploeg tactisch moet denken, hoe hij zijn medemaats beter wil maken. Tegen Costa Rica zag ik ook opnieuw zijn kwaliteit in de passing in de rug van de verdediging en het trappen.”

 

Het bericht “Zij twee worden de beste Duivels op het WK” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *