Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

PRESTATIES: Dit zeggen de buitenlandse media over de Rode Duivels

De Rode Duivels speelde gisteren hun laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het WK in Rusland. Het werd een spektakel. In het Koning Boudewijnstadion wonnen ze met 4-1 van Costa Rica. Daar hoort een lofzang in de buitenlandse media bij.

“Een briljant België versloeg Costa Rica met aantrekkelijk voetbal onder leiding van Hazard en Lukaku”, schrijft L’Equipe. “Hazard speelde op een heel hoog niveau. Hij liet het middenveld van Costa Rica ontploffen met verschillende versnellingen van wereldklasse.”.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“België domineerde de match, Eden Hazard, Kevin De Bruyne en Dries Mertens zorgden voor de nodige problemen”, aldus de BBC.

Bij La Gazetta dello Sport klinkt het zo: “De Rode Duivels toonden hun spieren. Veel doelkansen, mooi voetbal en doelpunten! De spers van Roberto Martinez staan op scherp voor het WK.”

“In Brussel werd Costa Rica, ook WK-ganger, met bij vlagen oogstrelend voetbal met 4-1 aan de kant gezet”, merkt de NOS op. Voetbal International verwoordt het als volgt: “België heeft in de oefenwedstrijd tegen Costa Rica bewezen klaar te zijn voor het WK. De ploeg van Roberto Martínez combineerde sterk en won onder aanvoering van een geniale Eden Hazard met 4-1.”

Het bericht PRESTATIES: Dit zeggen de buitenlandse media over de Rode Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *