Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Peter Vandenbempt verbaasd door Rode Duivel: “Niet normaal meer”

Analist Peter Vandenbempt is diep onder de indruk van het spel van Eden Hazard. De laatste oefenwedstrijden speelt hij de pannen van het dak en dit lijkt heel veel te beloven voor het naderende WK in Rusland. Hij noemt hem zelfs ‘het genie’.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Alles was aanwezig in het spel van de Belgen. Hoge pressing, veel druk, de tegenstander opjagen, collectief was het heel erg sterk en het aanvalsspel was om duimen en vingers van af te likken. En dan Eden Hazard. Die zit in de vorm van zijn leven. Het is niet normaal meer wat die op dit moment presteert. Hij sleurt iedereen mee”, klonk het bij Sporza.

Aan de aanvoerder zal het dus niet gelegen hebben, die is duidelijk klaar voor een top WK. Maar Vandenbempt zag ook nog drie andere Duivels bevestigen. “Kevin De Bruyne was niet alleen als regisseur maar ook in de passing heel erg goed. Dries Mertens kwam na twee mindere matchen weer boven water. En Lukaku blijft maar zijn doelpunten maken.”

Het bericht Peter Vandenbempt verbaasd door Rode Duivel: “Niet normaal meer” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *