Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: Real Madrid strikt verrassende nieuwe hoofdcoach!

Zinedine Zidane bracht Real Madrid onlangs in een schok door te vertrekken. Nu heeft de Koninklijke een opvolger weten te vinden voor de functie van hoofdcoach. De zoektocht heeft dus niet al te lang geduurd.

De Spaanse bondscoach Julen Lopetegui wordt na het WK verrassend coach van de Koninklijke. Dat maakte Real zonet in een communiqué bekend. De 51-jarige werd na het EK 2016 aangesteld als bondscoach van Spanje, maar verlaat die functie dus alweer na twee jaar. Hij tekent voor drie jaar bij Real.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Lopetegui is geen onbekende voor Real, want hij was er als speler actief van 1985 tot 1991 en van 2008 tot 2009 was hij er al eens trainer van de B-ploeg. Na die laatste passage was hij coach bij de Spaanse nationale jeugdelftallen en bij FC Porto.

Het bericht BREAKING: Real Madrid strikt verrassende nieuwe hoofdcoach! verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *