Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Roberto Martinez vreest WK-tegenstander: “Zij zullen één van de verrassingen worden”

De Rode Duivels van bondscoach Roberto Martinez zijn een outsider voor de wereldtitel aankomende maand in Rusland. Belgie zit in een poule met Tunesie, Panama en Engeland. Van één tegenstander verwacht hij veel.

De bondscoach zag immers dat Tunesië zaterdag maar nipt ten onder ging tegen Spanje. “Ik heb de wedstrijd gezien en voor mij is het geen verrassing dat Tunesië het zo goed heeft gedaan. In mijn ogen verdienden ze zelfs de overwinning. Ze hebben Spanje verplicht om hun tactische systeem om te gooien”, verklaart hij aan Het Laatste Nieuws.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Er zit echt veel beweging in hun 4-3-3 en daarnaast creëren ze ook veel diepgang. Dat bewezen ze met hun gelijkspel tegen Portugal. Neen, voor mij was Spanje-Tunesië eerder een bevestiging van wat ik al wist en dat is dat Tunesië één van de verrassingen van dit WK kan zijn.”

Het bericht Roberto Martinez vreest WK-tegenstander: “Zij zullen één van de verrassingen worden” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *