Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Lionel Messi noemt twee Rode Duivels als smaakmakers voor het WK

Lionel Messi hoopt met Argentinie een gooi te doen naar de wereldtitel in Rusland. Een makkelijke opgave zal het niet worden. Met toplanden als Brazilie, Spanje, Duitsland en Belgie wordt het een steen moeilijke klus.

In Mundo Deportivo geeft Messi aan wie we met stip moeten noteren als smaakmakers op het komende WK, en daarbij verliest hij ook onze Rode Duivels niet uit het oog: “Brazilië heeft Neymar en Philippe Coutinho, Spanje Andrés Iniesta en Silva.”

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Duitsland heeft geen echte ster, maar is erg sterk in blok. België heeft dan weer Hazard en De Bruyne, Frankrijk Griezmann en Mbappé …” Over de eindwinnaar durft de vijfvoudige winnaar van Ballon d’Or zich niet uitspreken: “Natuurlijk probeer je vooraf een analyse te maken, maar de realiteit volgt de logica nooit. Er zijn altijd resultaten die niemand verwacht. Een wereldbeker is erg ingewikkeld. Brazilië kan Engeland of België treffen.”

Het bericht Lionel Messi noemt twee Rode Duivels als smaakmakers voor het WK verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *