Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘RSC Anderlecht dreigt vier steunpilaren kwijt te raken’

RSC Anderlecht is druk bezig op de transfermarkt met het binnen halen van nieuwe spelers. Nu dreigen er ook een aantal steunpilaren weg te vallen bij Paars/Wit.

Met Uros Spajic werd al een eerste titularis verkocht, hij trok voor zo’n zeven miljoen naar Krasnodar. Daarnaast liepen de huurovereenkomsten met Lazar Markovic, Massimo, Henry Onyekuru en Mats Sels af. RSCA hoopt die laatste wel definitief aan te trekken. En volgens La Dernière Heure staan er nog een vijftal belangrijke krachten op punt de club te verlaten. Bij zowel Kara Mbodj als Lukasz Teodorczyk hangt een transfer in grote mate af van hun prestaties tijdens het WK, maar het is quasi zeker dat zij andere oorden opzoeken.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Daarnaast zal ook Leander Dendoncker vertrekken. Hij kreeg na enkele gemiste transfers de belofte dat de club zal meewerken. En tot slot is ook de toekomst van Adrien Trebel allerminst zeker. De club wil dolgraag zijn overeenkomst openbreken, maar die onderhandelingen slepen aan en de middenvelder zou zin hebben in een buitenlands avontuur.

Het bericht ‘RSC Anderlecht dreigt vier steunpilaren kwijt te raken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *