Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Roberto Martinez eist verandering bij Duivels: “Wil het tegen Costa Rica zien”

Maandagavond spelen de Rode Duivels hun laatste oefenmatch in aanloop naar het WK in Rusland. In het Koning Boudewijnstadion is Costa Rica dan de tegenstander. Bondscoach Roberto Martinez hoopt dan op een ander soort spel.

De Spanjaard was tot dusver tevreden over het verloop van de voorbereiding, maar hij hoopt dat zijn ploeg maandag minder vanuit de reactie zal voetballen en meer de eigen wil zal opleggen. “Morgen wil ik graag extra beweging zien in het aanvallende compartiment, maar tegelijk mogen we onze verdedigende stabiliteit niet overboord gooien. Verder hoop ik nog steeds op extra automatismen. Ik zou graag spelers zien die anticiperen op elkaars bewegingen, veeleer dan vanuit de reactie te voetballen”, klonk het bij Het Laatste Nieuws.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

In ieder geval is Martinez hoe zijn ploeg zal omgaan met een Zuid-Amerikaanse tegenstander, iets wat in het recente verleden wel eens problemen durfde opleveren. “Costa Rica gaat anders spelen dan Portugal en anders dan Egypte. Die typische Zuid-Amerikaanse mentaliteit zal hen zeker helpen. Het is zo’n ploeg die zonder angst speelt en zich wil laten gelden. Iets wat we in de oefeninterland met Mexico ook hebben gezien.”

Het bericht Roberto Martinez eist verandering bij Duivels: “Wil het tegen Costa Rica zien” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *