Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Eden Hazard legt pijnpunt Rode Duivels bloot

In de laatste oefenwedstrijd van de Rode Duivels tegen Egypye was Eden Hazard de absolute uitblinker. Maar de rest van het team speelde nogal pover. Er is dus nog genoeg werk aan de winkel.

Dat beseft de aanvoerder maar al te goed. Op zijn persconferentie van zondagmiddag legde Hazard het pijnpunt van de Duivels bloot. “We moeten ploegen proberen snel onder druk te zetten, hen niet de kans geven om vertrouwen te tanken. We kunnen op elk vlak nog stappen zetten: defensief, offensief en tactisch. Het wordt niet makkelijk in Rusland, maar natuurlijk streven we het allerhoogste na. Dat moet ook”, werd hij geciteerd door Het Laatste Nieuws.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Hazard zelf kan dan weer de man worden die in gesloten wedstrijden het verschil maakt. Daar is hij ook helemaal klaar voor. “Ik voel me goed scoor goals en ben beslissend. Dat is leuk, maar de oplossingen kunnen bij onze groep van overal komen. Als ik een mindere match heb, zal iemand anders opstaan. Daar heb ik vertrouwen in.”

Het bericht Eden Hazard legt pijnpunt Rode Duivels bloot verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *