Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

TRANSFERTIP voor Anderlecht: “Waarom haalden ze Pieter Gerkens en niet hem?”

Anderlecht haalde al drie nieuwe aanwinsten voor het volgende seizoen. Makarenko, Abazaj en Cobbaut spelen volgende seizoen voor Paars/Wit.

“Weet je wat mij vorige zomer verwonderd heeft? Dat Anderlecht Gerkens pakte en niet Schrijvers”, stelt de ex-trainer in Het Laatste Nieuws. Schrijvers heeft nog een contract van een jaar bij KRC Genk en zit er meestal op de bank. Het lijkt dus niet onwaarschijnlijk dat hij ja zou zeggen tegen een transfer.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Eddy Snelders vindt ook dat Schrijvers de balans op het Paars-Witte middenvelder zou kunnen helpen herstellen. “Gerkens is meer een dienende speler”, stelt hij. “Ik vind hem een heel goeie aanvullende speler, maar als je van hem één van je topmannen maakt in je ploeg, heb je wel een probleem. Maar bij Anderlecht zijn er nog zaken: Trebel en Kums zijn geen van beiden een ‘6’, maar ook geen ‘8’. Er is geen wisselwerking. Als Kums niet de dominante man is, is hij helemaal weg. En Trebel is momenteel dominant. Kums is daar een beetje de dupe van.”

Het bericht TRANSFERTIP voor Anderlecht: “Waarom haalden ze Pieter Gerkens en niet hem?” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TRANSFERTIP voor Anderlecht: “Waarom haalden ze Pieter Gerkens en niet hem?”

Anderlecht haalde al drie nieuwe aanwinsten voor het volgende seizoen. Makarenko, Abazaj en Cobbaut spelen volgende seizoen voor Paars/Wit.

“Weet je wat mij vorige zomer verwonderd heeft? Dat Anderlecht Gerkens pakte en niet Schrijvers”, stelt de ex-trainer in Het Laatste Nieuws. Schrijvers heeft nog een contract van een jaar bij KRC Genk en zit er meestal op de bank. Het lijkt dus niet onwaarschijnlijk dat hij ja zou zeggen tegen een transfer.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Eddy Snelders vindt ook dat Schrijvers de balans op het Paars-Witte middenvelder zou kunnen helpen herstellen. “Gerkens is meer een dienende speler”, stelt hij. “Ik vind hem een heel goeie aanvullende speler, maar als je van hem één van je topmannen maakt in je ploeg, heb je wel een probleem. Maar bij Anderlecht zijn er nog zaken: Trebel en Kums zijn geen van beiden een ‘6’, maar ook geen ‘8’. Er is geen wisselwerking. Als Kums niet de dominante man is, is hij helemaal weg. En Trebel is momenteel dominant. Kums is daar een beetje de dupe van.”

Het bericht TRANSFERTIP voor Anderlecht: “Waarom haalden ze Pieter Gerkens en niet hem?” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *