Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Royal Antwerp legt absolute publiekslieveling langer vast

Royal Antwerp heeft goede zaken gedaan met het oog op de toekomst. Ze hebben namelijk een akkoord bereikt met Geoffry Hairemans over een nieuwe verbintenis. Geoffke Deurne-Noord, zoals hij liefkozend genoemd wordt door de supporters, blijft nu in principe tot 2021 op de Bosuil.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Hairemans, een jeugdproduct van Antwerp, belandde in 2015 terug bij het stamnummer 1 na omzwervingen bij De Graafschap, Lierse, Turnhout en Heist. Eind vorig seizoen groeide hij uit tot een absolute publiekslieveling met beslissende doelpunten tegen Lommel en Roeselare, die Antwerp respectievelijk de tweede periodetitel in 1B en de promotie naar de Jupiler Pro League opleverden.

Het bericht Royal Antwerp legt absolute publiekslieveling langer vast verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *