Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge heeft beslissing genomen over twee huurlingen’

Het verwacht een drukke transferzomer te worden voor Club Brugge. Ook zal er een beslissing moeten worden gemaakt over de vele huurdeals die er zijn gemaakt. Ook zijn er veel spelers gestald bij andere clubs.

Volgens La Dernière Heure heeft Club over twee van hen een beslissing genomen, want de krant schrijft dat Jens Teunckens en Niels Verburgh in principe volgend seizoen niet terugkeren naar het Jan Breydelstadion. De twee youngsters werden in januari uitgeleend aan respectievelijk Antwerp en Waasland-Beveren.

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Doelman Teunckens, een 20-jarige belofteninternational, kwam nog niet in actie voor de Great Old, maar krijgt misschien in Play-Off II nog zijn kans. Verburgh, een eveneens 20-jarige verdediger/middenvelder, kwam drie keer in actie voor Waasland-Beveren.

Het bericht ‘Club Brugge heeft beslissing genomen over twee huurlingen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *