Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

VIDEO: 7 rode kaarten in Braziliaans duel, hoofdrol voor ex-Standard-speler (WTF!)

Een opvallend wedstrijd werd er dit weekend gespeeld in de Braziliaanse competitie. In het duel tussen Vitoria en Bahia zijn er maar liefst zeven rode kaarten uitgedeeld. Nadat de bezoekers vanop de stip gelijkmaakten, ontstond een massale knokpartij omdat doelpuntenmaker Vinicius te provocerend gevierd zou hebben. In de fase was ook een hoofdrol weggelegd voor Kanu, de gewezen verdediger van Standard en OH Leuven, die een stevige vuistslag uitdeelde.

Het bericht VIDEO: 7 rode kaarten in Braziliaans duel, hoofdrol voor ex-Standard-speler (WTF!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *