Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Youri Tielemans laat zich uit over terugkeer naar Anderlecht

Youri Tielemans tekende aan het begin van het seizoen een contract bij AS Monaco. De jonge spelmaker zit er nog niet lekker in bij zijn nieuwe club. Vorig seizoen speelde hij bij Anderlecht en daar haalde hij een erg hoog niveau. Hij werd zelfs getipt om de Gouden Schoen te winnen.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

“Ik had meer kans gemaakt als ik in België was gebleven. Was de Schoen een obsessie geweest, dan speelde ik nu nog in België. Het belangrijkste was de titel. Ach, ik ben blij hoe ik Anderlecht verlaten heb, dat ik zoveel voor die club gegeven heb”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Tielemans heeft dan ook een echt paars-wit hart, een terugkeer op termijn wil hij dan ook niet op voorhand uitsluiten. “We zullen zien of ik ooit nog terug naar België kom om hem te winnen. Het hangt van mijn lichaam af, van mijn carrière ook. Want in het voetbal weet je nooit. Het zou wel mooi zijn om mijn carrière af te sluiten bij Anderlecht.”

Het bericht Youri Tielemans laat zich uit over terugkeer naar Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *