Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Pep Guardiola heeft geweldig nieuws voor Vincent Kompany

Afgelopen weekend speelde Vincent Kompany weer eens 90 minuten voor Manchester City. Hij speelde niet zijn beste wedstrijd maar hij kon na zijn blessure eindelijk weer eens een wedstrijd volmaken.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je nu vrijblijvend in!

Op de sociale media kwam er echter flink wat kritiek op de aanvoerder. Bovendien haalde City met Aymeric Laporte al een peperdure concurrent in huis. Maar coach Pep Guardiola heeft uitstekend nieuws voor onze landgenoot. “Vincent is fit en speelklaar, het is dus belangrijk dat hij speelminuten maakt in wedstrijden zoals tegen Burnley. In dit soort wedstrijden, en ook in andere, is hij een top, top speler”, antwoordde hij bij Manchester Evening News op een vraag of de Belg moest vrezen voor zijn plaats.

Dat Laporte op de bank moest starten was ook best verwonderlijk, want eerder deze week kende hij nog een uitstekend debuut. Maar volgens Guardiola had Laporte gewoon wat nood aan extra rust. “Voor hij naar ons kwam speelde Laporte ook al heel veel. En het zijn drukke weken geweest voor hem.”

Het bericht Pep Guardiola heeft geweldig nieuws voor Vincent Kompany verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *