Kaminski laat zich uit over titelstrijd, onze vraag over De Mol én wordt lastiggevallen door ploegmaats in hilarische FB-live

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KV Kortrijk heeft nog ambities in play-off 2. Dat laat Thomas Kaminski weten in een interview via de sociale media. Daarbij ging hij geen vraag uit de weg, al werd de Kerel ook lastiggevallen. Door zijn ploegmaats.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kaminski laat zich uit over titelstrijd, onze vraag over De Mol én wordt lastiggevallen door ploegmaats in hilarische FB-live

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KV Kortrijk heeft nog ambities in play-off 2. Dat laat Thomas Kaminski weten in een interview via de sociale media. Daarbij ging hij geen vraag uit de weg, al werd de Kerel ook lastiggevallen. Door zijn ploegmaats.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer