Kortrijkse spits trekt deur nu al dicht en gaat voor derde (!) ploeg in één seizoen spelen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KV Kortrijk haalde met grote trom Lars Veldwijk binnen, maar de spits kon er sinds de zomer nooit indruk maken. De 25-jarige spits staat nu alweer op het punt te vertrekken, nog voor het einde van het seizoen.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kortrijkse spits trekt deur nu al dicht en gaat voor derde (!) ploeg in één seizoen spelen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KV Kortrijk haalde met grote trom Lars Veldwijk binnen, maar de spits kon er sinds de zomer nooit indruk maken. De 25-jarige spits staat nu alweer op het punt te vertrekken, nog voor het einde van het seizoen.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kortrijkse spits trekt deur nu al dicht en gaat voor derde (!) ploeg in één seizoen spelen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KV Kortrijk haalde met grote trom Lars Veldwijk binnen, maar de spits kon er sinds de zomer nooit indruk maken. De 25-jarige spits staat nu alweer op het punt te vertrekken, nog voor het einde van het seizoen.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer