Allijns zit er serieus mee in zijn maag: “Insinuaties, verdachtmakingen,… o … – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Allijns zit er serieus mee in zijn maag: "Insinuaties, verdachtmakingen,… o
Voetbalkrant
Joseph Allijns is boos na alle commotie die er ontstaan is rond KV Kortrijk-Moeskroen. Er werd gesuggereerd dat er wel een geurtje aan die match kon zitten, maar het parket is geen onderzoek begonnen. Allijns is op Twitter boos en teleurgesteldLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Allijns zit er serieus mee in zijn maag: “Insinuaties, verdachtmakingen,… o … – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Allijns zit er serieus mee in zijn maag: "Insinuaties, verdachtmakingen,… o
Voetbalkrant
Joseph Allijns is boos na alle commotie die er ontstaan is rond KV Kortrijk-Moeskroen. Er werd gesuggereerd dat er wel een geurtje aan die match kon zitten, maar het parket is geen onderzoek begonnen. Allijns is op Twitter boos en teleurgesteldLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer